spot_img
spot_img
spot_img

SDS u Srpskoj Varoši

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Samo jednom u četiri godine običan građanin ima priliku da utiče na vlast, da direktno izabere ko će u njegovo ime da bude vlast u distriktu.

Tu priliku ne smijemo propustiti jer ukoliko bi većina građana tako i odlučila – izbori bi uspjeli i manjina bi odlučila ko će predstavljati vlast u naredne četiri godine.

I onima koji su izašli na izbore i onima koji nisu. U slučaju slabe izlaznosti naglo se povećavaju šanse onih koji nude novac za glasove i tada bi oni tim kupljenim glasovima bili izabrani da kao poslanici rade važne narodne poslove.

Jasno je, da hoće da rade u interesu naroda ne bi kupovali glasove i trošili silan novac da bi sjeli u poslaničke klupe. Ako bi uspjeli i na nečasan način postali poslanici, oni bi prvo vratili, na kupovinu glasova i skupu kampanju uloženi novac, uzeli za sebe koliko bi mogli i spremili se da kupe političku podršku za nove četiri godine.

Zato na izbore 6. oktobra treba izaći u najvećem mogućem broju i glasati za SDS koji nas nikada izdao nije, moglo se večeras čuti nakon predstavljanja programa i kandidata SDS-a u prostorijama MZ Srpska Varoš.

 

 

(sponzorisana objava)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img