spot_img
spot_img

Predstavljanje kandidata SDS-a u Domu kulture

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dva mjeseca pred raspisivanje lokalnih izbora čuvari demokratije iz OHR-a i stranih ambasada, su SDS-u ugasili bankarski račun i spriječili njeno legalno finansiranje s jasnom namjerom da nas onemoguće da izađemo na lokalne izbore. Da su to uradili bilo kojoj drugoj stranci i uspjeli bi u tome.

Ali u našem slučaju nisu uspjeli. SDS izlazi na izbore. Zašto nisu uspjeli nakon 20 godina najtežih sankcija?

Zato što SDS nije obična stranka kao sve druge, formirane da učestvoju na izborima i bore se za vlast. SDS je stranka sa misijom, sa zadatkom da zaštiti nacionalni interes Srba s ove strane Drine. U ratnim devedesetim godina prošlog vijeka misija je bila sačuvati narod od biološkog nestanka što se uspjelo kroz stvaranje Republike Srpske. Tada nije bilo ovih silnih političkih stranaka koje imamo danas i kompletan politički teret tog vremena je podnio SDS.

Da su tzv. čuvari demokratije uspjeli u svom naumu i spriječili SDS da izađe na izbore, mi Srbi šestog oktobra ne bismo imali mogućnost da glasamo ni za jednu stranku koja u svom imenu sadrži prefiks „srpski“, stranku koja se poistovjećuje sa narodom od kojeg traže glasove. Dobro pogledajte nazive tih stranaka. Osim SDS-a nijedna od njih samu sebe ne naziva srpskom?!

Danas nacionalni interes podrazumjeva očuvanje Republike Srpske ali i odgovoran, stručan i pošten rad na svim nivoima vlasti. Danas u uslovima kada nestručnost, bahatost i korupcija uništavaju sve javne institucije, borba protiv tog zla predstavlja srpski nacionalni interes. Bez toga neće biti ni kvalitetne zdravstvene zaštite, dobrog obrazovanja, moderne infrastrukture ni otvaranja novih radnih mjesta.

Tako će ovi prostori za našu djecu postati neperespektivni i iseljavanje i dalje siromašenje u svakom obliku će se ubrzati.

Da bi smo to spriječili SDS nudi jasan program i snažne ljude koji to mogu da urade.

Izbori su ozbiljna stvar. Taj dan se odlučuje o tome ko će i kako će, u vaše ime obavljati važne narodne poslove. I kao što svako od nas traži najboljeg majstora da nam uradi neki posao, najbolje obdanište i najbolju školu za našu djecu, tako i mi Srbi moramo na dan izbora tražiti najbolje stranke i najbolje ljude koji će raditi za nas.

Za sve koji su bili večeras u ovoj sali sigurno je da je SDS jedini izbor jer je SDS volja srpskog naroda.

 

 

(sponzorisana objava)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img