spot_img
spot_img

Галамили па им нађена дрога, одузет ауто и утврђено да су украли краву

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Двојицу Прњаворчана скупо је коштала галама јер када су их грађани пријавили, полиција је дословно имала пуне руке посла, а казне су им се само ређале јер су полицајци открили бројне нерегуларности у којима су се оглушили о закон.

Наиме, прњаворска полиција је у понедјељак у 00.30 часова, у мјесту Доњи Гаљиповци, ухапсила Л.В. из Прњавора због прекршаја ремећења јавног реда и мира и производњи и промета опојних дрога а његовог суграђанина Д.П. због нарушавања јавног реда и мира.

“Л.В. је по уочавању полицијских службеника испод паркираног аудија бацио ПВЦ врећицу. На лицу мјеста извршен је увиђај и том приликом пронађена је и одузета одређена количина зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану”, наводи се у саопштењу Полицијске управе Бањалука.

Такође додају да је провјерама аудија утврђено да се на возилу налазе неприпадајуће регистарске ознаке, које су 4.6.2022. године украдене са фиата из Прњавора, те су привремено одузете.

“Утврђено је да постоји основ сумње да је наведено возило предмет царинског прекршаја, те је исто од Л.В. привремено одузето и биће предато Управи за индиректно опорезивање БиХ”, наводи се у саопштењу.

Д.П. и Л.В. су потом криминалистички обрађени и терете их да су починили кривично дјело тешка крађа током децембра 2021. на подручју општине Прњавор и два кривична дјела крађа, а 3. и 4. јуна 2022. године, на подручју општина Прњавор и Србац.

Како сазнајемо између осталог је утврђено да су украдене табле ставили на аутомобил који су користили при крађи краве у Српцу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурни судија Основног суда у Прњавору.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img