spot_img
spot_img

Готово до јуна следеће године: Шта се тачно ради на Градском стадиону?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Шеф Одјељења за јавне послове Владе Брчко дистрикта Ратко Стјепановић обишао је радове на реконструкцији Градског стадиона и том приликом рекао да радови иду несметаном динамиком.

“За наставак изградње Градског стадиона, чија је вриједност 7,6 милиона КМ и који је предвиђен да се заврши за 15 мјесеци, очекујемо да се извођач радова придржава предвиђене динамике градње и то на начин којим је уговором регулисан”, рекао је Стјепановић.

Он је појаснио да се тренутно ради на извођењу санационих радова на конструкцији објекта, обнављању антикорозивне заштите челичне конструкције, санацији деградирајућих површина бетонске конструкције са припремом за извођење изолатерских радова.

Такође, према његовим ријечима, ради се и на завршној хидроизолационој обради свих вањских површина трибина око 5.500 метара квадратних, затварању цијелокупне западне трибине фасадном конструкцијом, извођењу грубих грађевинских, занатских, инсталатерских радова у подтрибинском простору, разводу водоводних, канализационих, електро и машинских инсталација као и комплетно вањско уређење простора у дијелу западне трибине на површини око 13,5 хиљада метара квадратних.

Руководилац радова у име извођача Мирослав Јовановић потврдио је да се радови изводе предвиђеном динамиком и да очекује да ће стадион бити спреман и предат на употребу до јуна седеће године.

 

 

 

(radiobrcko.ba*

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img