spot_img
spot_img

Започели припремни радови за изградњу Камерног театра у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У току су припремни радови за пројект реконструкције објекта код зграде Ислахијета који је намијењен за Камерни театар, а чији су инвеститори Одјељење за јавне послове и Одјељење за привредни развој, спорт и културу Владе Брчко дистрикта.

За прву фазу пројекта која подразумијева извођење грубих грађевинских радова, односно санацију зидова, темеља и кровне конструкције те затварање простора вањском столаријом из буџета Дистрикта је издвојено 696.000 КМ.

“Овај посао је врло захтјеван из разлога јер се ради о објекту старе зградње и који је под заштитом државе као објект од амбијенталне вриједности. Рок за извођење прве фазе радова је 120 радних дана односно трајаће најмање пола године, а његова реализација најприје овиси од временских услова”, рекла је Јелена Дувњак, шефица Сектора одржавања у Канцеларији за управљање јавном имовином Владе Брчко дистрикта.

Након завршетка прве фазе радова, требао би услиједити рад на унутарњем уређењу простора који се састоји од четири посебна функционално спојена објекта, а који ће представљати велику инвестицију.

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img