spot_img
spot_img

Градоначелник Кадрић најавио почетак традиционалне манифестације „Чари зиме“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговионе Есед Кадрић данас је званично најавио почетак манифестације „Чари зиме у Брчко дистрикту БиХ“ која ће се одржавати на Тргу младих у току мјесеца децембра 2021. и јануара 2022. године.

„Овом манифестацијом настојимо додатно обогатити нашу туристичку понуду током зимског периода и могућност локалним произвођачима да промовишу своје производе и већ је кренуо поступак постављања дрвених кућица за изложбени и продајни програм у духу саме манифестације. Оно што је новина ове године јесте клизалиште на Тргу младих. Опредијелили смо се да клизалиште буде отворено сваким даном од 10.00 до 21:00 сат, да цијена улазница буде симболична, у висини од 1 КМ, а понедјељком и петком ће бити бесплатно клизање за све ученике основних школа са подручја Брчко дистрикта БиХ у периоду од 14.00 до 15.00 сати“, казао је Кадрић.

Градоначелник је најавио одржавање концерта, откривши ко ће присутне увести у Нову годину.

„Имаћемо организован новогодишњи концерт на Градском тргу гдје ће извођач бити регионална звијезда Нина Бадрић и све ћемо употпунити ватрометом у поноћ“ изјавио је.

Кадрић је казао да је било дилема у доношењу одлуке за организовање ове традиционалне манифестације и дочека због тренутне епидемиолошке ситуације, али да је ипак одлучено да се зимски мјесеци учине угоднијима свима који бораве или ће боравити у том периоду у Брчко дистрикту. Сви ови пројекти финансирани су из Кабинета градоначелника.

Подсјећамо, сви заинтересовани за учешће у манифестацији „Чари зиме у Брчко дистрикту БиХ” могу да се пријаве путем новоотворене веб странице ове манифестације или формулара доступног и на страници друштвене мреже Фејсбук путем линка: Чари зиме – пријавни образац.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img