Купио половну комоду па у њој нашао 25.000 евра

Мало је рећи да се изненадио 22-годишњи Петар Гавран када је купио половну комоду преко интернета и открио што се у њој налази.

Младић из околине Славонског Брода већ годину дана ради у Њемачкој. Преко интернет огласа пронашао је комоду за дневну собу те је с пријатељем отишао по њу. Још док су је износили из стана човјека од којег су је купили, чули су да се нешто котрља у комоди, али мислили су да је ријеч о нечему другом.

Када је дошао у свој стан и намјестио комоду, отворио је ладице и схватио шта се то котрљало. У ладицама су остали породични албуми пријашњег власника, али и неколико омотница с више од 25.000 евра.

“Породични албуми још ‘ајде, али омотнице с десетинама хиљада евра! Мислио сам да ме зезају, као продали ми комоду па ме сад зафркавају с ковертама с новцем које су као оставили. Једна је била дјелимично подерана па сам је лагано отворио и извукао новчаницу, принио је на свјетлост и видио да је стварна јер је имала жиг и, наравно, остао шокиран”, испричао је Петар за портал 24сата.хр

Није одмах знао шта да ради па се јавио породици која му је продала комоду, али они за новац уопште нису знали јер су тај стан наслиједили и почели су распродавати ствари које се у њему налазе.

Ипак, Петар је одлучио бити искрен и признао је власницима шта је пронашао у комоди, а они су га за његово поштење наградили.

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime