Држављани БиХ окупирали “Београд на води”

Неколико десетина држављана БиХ до сада је купило некретнину у оквиру “Београда на води”, велелепног стамбено-пословног комплекса у изградњи у главном граду Србије, чија се вриједност процјењује на три милијарде долара.

Квадрат стамбеног простора на овој ексклузивној локацији поред ријеке Саве плаћан је и више од седам хиљада евра.

- Реклама -

Како је потврђено за “Независне” из агенције “Executive Group“, управо због велике заинтересованости у Бањалуци је ових дана направљена и промоција пројекта, гдје сви потенцијални купци могу да добију детаљније информације.

“Сви заинтересовани грађани ће сада још лакше моћи да дођу до информација у вези са стамбеном понудом у оквиру ‘Belgraede Waterfront‘, као и да се упознају с изузетним начином живота поред ријеке који нуди овај јединствени грађевински подухват у региону”, казали су нам у овој агенцији.

Како су рекли, велика заинтересованост је показатељ да и људи из региона препознају значај овог пројекта, који осим најквалитетније стамбене понуде пружа и бројне додатне садржаје који су потребни за удобан живот.

Додају како је ријеч о првокласним стамбеним објектима у центру Београда те да је прва зграда у оквиру комплекса, “BW Residences“, већ завршена.

Тренутно, у понуди су стамбене зграде “BW Vista“, а у оквиру које ће бити отворен и вртић, “BW Parkview“, у близини будућег парка, “BW Magnolia“, нискоспратница у оквиру које ће станари имати приступ унутрашњем дворишту, те “BW Arcadia“, лоцирана између Сава променаде и будућег парка.

“Све стамбене зграде у приземљу имају продавнице, кафиће, ресторане и услуге неопходне за свакодневни живот. У понуди су и ексклузивни брендирани станови ‘The Residences at The St. Regis Belgrade‘, који ће се налазити у Кули Београд, будућој највишој згради у земљи и симболу Београда. У непосредној близини стамбених зграда налазиће се и ‘BW Галерија’, будућа највећа шопинг-дестинација у региону”, закључили су у агенцији “Executive Group“.

Зоран Павловић, економски аналитичар, каже како богати често имају потребу да се издвоје од осталих и буду са себи сличнима.

Он наводи примјер из Загреба, гдје је инвеститор дозволио да купци који су први пазарили некретнине сами одлучују коме ће се станови продавати и ко ће им бити комшије.

“Куповина тих некретнина је са једне стране доказивање да сте ви неко ко има новац, а са друге стране да желите да будете у кругу других који су исто тако богати. То је карактеристика новокомпанованог богатства, а то разбацивање новцем веома добро користе инвеститори који су уложили у такву локацију. Није ни функционално ни сврсисходно трошити толики новац, али ако се много не ознојите за паре које зарадите, онда није ни чудо да их потрошите у том износу за неколико квадрата у Београду”, сматра Павловић.

Бањалучани који ових дана имају прилику да се поближе упознају с овим комплексом кажу како станове у њему себи могу да приуште само банкари и политичари.

Међу бројним познатим личностима које посједују стан у овом комплексу налази се и Дамир Џумхур, познати бх. тенисер.

 

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime