Ана Брнабић извиждана у Орашцу

„Много је Србија пропатила због фашизма, нећемо ово толерисати, али молим вас још једном испоштујте претке и државу Србију“, казала је Ана Брнабић.

Председница Владе Србије Ана Брнабић данас је на централној церемонији обележавања Дана државности у Орашцу извиждана уз повике „Издаја“ и „Издали сте Косово“.

Док је Брнабић држала говор испред споменика вожду Карађорђу неки од окупљених певали су „Ој Косово, Косово земљо моја вољена“, пренели су медији.

- Реклама -

Звиждуци су се чули и на помињање председника Србије Александра Вучића током говора премијерке, као и док га је у говору споменула и председница Републике Српске Жељка Цвијановић.

Први звиждуци чули су се пошто је премијерку и председницу Републике Српске Жељку Цвијановић водитељка програма позвала да положе венац на споменик.

Брнабић је, пошто су јој звиждали док је држала говор, рекла да данас када треба да славимо претке и покажемо јединство у борби за бољу будућност имамо људе који су дошли да звижде.

„Али нека је то тим људима на част. Ми ћемо се борити и ја могу да вам гарантујем – што сте ви гласнији то ћемо се ми борити јаче“, истакла је Брнабић.

Она је рекла да види кога представљају и да види заставе које носе и поручила им да „фашизам у Србији никада неће победити“.

„Много је Србија пропатила због фашизма, нећемо ово толерисати, али молим вас још једном испоштујте претке и државу Србију“, казала је Брнабић.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime