spot_img
spot_img

Затворен позив за пријаве учешћа у Љетној полицијској школи 2023.

spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ закључно са 02.08.2023. године због техничких и логистичких захтјева, а прије истека рока затвара позив за пријаву учешћа у „Љетној полицијској школи 2023” с обзиром да се на овогодишњи позив до данас пријавио до сада највећи број полазника од почетка одржавања ове школе .

Подсјетимо да је позив за пријаву учесника од 15 до 35 година старости објављен половином јуна 2023. године, а да се Љетна полицијска школа одржава у периоду од 22. до 24.08.2023. године у просторијама Полиције Брчко дистрикта Босне и Херцеговине на адреси Циглана 8.

Напоменимо још једном да је основни циљ Љетне полицијске школе, упознавање младих са сектором сигурности, те схватање улоге и доприноса младих у изградњи повољног сигурносног амбијента, а да ће Љетна полицијска школа бити организована у виду предавања и вјежби у којима ће учествовати и полазници ове школе, те да Полиција задржава право коначног одабира свих полазника ове школе, који ће се морати придржавати дефинисаних сигурносних мјера.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img