spot_img
spot_img

Влада Дистрикта одржала 22. редовну сједницу

spot_img
spot_img

Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је на 22. редовној сједници, на приједлог Одјељења за стручне и административне послове, усвојила Одлуку о одобравању текуће донације и усвајању Програма утрошка средстава за финансирање удружења пензионера Брчко дистрикта Босне и Херцеговине од посебног интереса са 2023. годину у укупном износу од 100.000,00 КМ.

Корисник средстава ће додијељена средства користити за пружање социјалне помоћи као и помоћи у остваривању лијечења, опоравка и рехабилитације чланова удружења и друге трошкове настале у текућој години, а у складу са овим програмом.

На приједлог Одјељења за комуналне послове одобрен је Програм утрошка средстава за додјелу капиталне донације ЈП „Комунално Брчко“ за прикључење на водоводну мрежу повратника у МЗ Буковац у висини од 4.000,00 КМ, Програм утрошка средстава за додјелу капиталне донације за поправак бунарских кућица и одржавање артешких бунара у висини од 50.000,00 КМ те Програм утрошка средстава за додјелу капиталне донације за ревитализацију електроенергетских постројења на подручју Брчко дистрикта Босне и Херцеговине у укупном износу од 200.000,00 КМ.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img