spot_img
spot_img

Upriličeni prijemi za mlade sportiste u Gradskoj vijećnici

spot_img
spot_img

Gradonačelnik Siniša Milić upriličio je prijem za mlade košarkašice Košarkaškog kluba “Spars”, koje su u okviru takmičenja A1 lige BiH osvojile 1. mjesto. Zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Antom Domićem gradonačelnik je ugostio i članove Kluba borilačkih vještina “Brčko”, čiji je član Tomislav Lovrić u seniorskoj konkurenciji u kik-boksu i MMA osvojio zlatnu svjetsku medalju i pet evropskih medalja.

“Zadovoljstvo je primiti mlade ljude koji su postigli značajne sportske rezultate. Sport je jedna od najvažnijih oblasti koja ima najveći potencijal da odigra ulogu u zbližavanju ljudi i afirmisanju zdravog života”, istakao je gradonačelnik Siniša Milić.

Teme sastanka, osim značajnih uspjeha, bili su i problemi sa kojima se susreću sportski klubovi, a koji se najčešće tiču uslova treninga i načina plaćanja putovanja prilikom odlaska na sportska takmičenja.

“Neophodno je da se sistemski riješe određeni problemi kroz strategiju sporta i neka druga zakonska rješenja. Planirali smo inicijalna sredstva za projektnu dokumentaciju multifunkcionalne sportskse sale, a koja bi riješila problem nedostatka termina za održavanje treninga i utakmica sportistima koji se bave dvoranskim sportovima”, zaključio je gradonačelnik Milić.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img