Супервизор за Брчко Скенлан у посјети Дистрикту

Супервизор за Брчко Мајкл Скенлан боравио је у првој службеној посјети Брчко дистрикту БиХ, гдје се у Градској вијећници састао са градоначелником Брчко дистрикта БиХ Синишом Милићем и његовим замјеником Антом Домићем.

Супервизор Скенлан је изразио пуну опредијељеност за чување стабилности и одрживости Дистрикта, у тијесној сарадњи са његовим званичницима и институцијама.

„Част ми је што сам именован за супервизора Брчко дистрикта БиХ, што је дужност коју крајње озбиљно схватам. Иако је супервизија временом еволуирала, наша пажња и велика очекивања од Дистрикта нису се смањили. Радујем се континуираној сарадњи са властима Брчког у њиховим напорима на спровођењу реформи неопходних за напредак у јачању јавних услуга и економских прилика за грађане Брчког,” рекао је супервизор Скенлан.

- Реклама -

Градоначелник Милић изразио је чврсто опредјељење за очување и унапређење вриједности на којим је конституисан Брчко дистрикт БиХ.

„У наредном периоду предузимаћемо додатне напоре ка унапређењу квалитета живота у овој локалној заједници”, закључио је Милић.

Супервизор Скенлан се током дана састао и са челницима Скупштине Брчко дистрикта БиХ Еседом Кадрићем и Ивом Филиповићем.

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime