СДС за Васкрс организовао дружење са најстаријима и најмлађима

Омладина и Актив жена СДС Брчко традиционално су у сусрет Васкрсу данас организовали одређене културне и хуманитарне активности.

Приоритет овогодишње васкршње активности брчанског СДС-а био је да се обрадује најстарија и најмлађа популација у Брчком, те су посјетили већ традиционално старачки дом “Весна Мићановић” и дружили се са најмлађима у МЗ Крепшић.

- Реклама -

Лидија Љубојевић, посланица брчанског СДС-а у локалној скупштини, казала је да ова странка поводом највећег хришћанског празника – Васкрса жели да обрадује и најстарије и најмлађе чланове наше друштвене заједнице.

“Посјету старачком дому као и сваке године за Васкрс радимо са циљем да нашим најстаријим увеличамо празник али истовремено да им покажемо да нису сами” каже докторица Љубојевић те додаје да је главна порука која се жели послати данас сврстана у три ријечи: мир, срећа и љубав.

Вриједне руке омладине и жена брчанског СДС-а напуниле су корпе шареним јајима, те се дизајнирала и бојанка намјењеној дјеци коју прате васкршњи мотиви.

“Заједничким радом омладине и одбора за хуманитарни рад брчанског СДС-а направили смо бојанке за дјецу, те организовали креативно шарање јаја, а све са циљем да се обрадују наши најмлађи који су наша будућност” – рекао је секретар омладине брчанског СДС-а – Стефан Драгичевић.

СДС Брчко свим вјерницима православне вјероисповјести жели да честита Христово васкрсење, да празник проведу у срећи и љубави са својом породицом са традиционалном поруком – Христос Васкрсе.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime