Шаренац наслиједио Игњића

Нови тренер рукометаша брчанског „Јединства 2015“ је Горан Шаренац који је на мјесту шефа стручног штаба замијенио Славишу Игњића, који одлази у винковачку „Спачву“ члана елитног друштва Хрватске за рукометаше, речено нам је у управи овог члана Прве лиге Републике Српске. 

„Веома брзо смо се договорили са овим младим и перспективним тренером који је своје тренерско име већ стекао уводећи прољетос Локомотиву у премијерлигашке воде. Наш циљ је да он са нашим младим играчима Јединству обезбједи стабилан статус у Првој лиги. Такође желимо а то је и његова орјентација да из наших млађих категорија регрутујемо што више првотимаца. Увјерен сам да ћемо дуго година успјешно сарађивати“ рекао нам је директор „Јединства 2015“ Драган Пештић.

- Реклама -

Иначе Горан Шаренац је каријеру почео 1999. године у Јединству. Са млађим категоријама тог клуба он је освојио неколико шампионских титула на шампионатима Републике Српске. Касније је прешао у Локомотиву, гдје је такође наставио са успјесима у кадетској и јуниорској конкуренцији.У сениорској конкуренцији наступао је за неколико клубова у БиХ, Хрватској, Македонији и Аустрији, гдје је каријеру прекинуо због повреде.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime