Сара Миливојевић из Брчког очарала жири “Пинкових звездица” (ВИДЕО)

Сара Миливојевић из Брчког са свега 12 година је својим савршеним гласом и умиљатим лицем очарала петочлани жири и дошла до четвртог круга најгледанијег музичког такмичења “Пинкове звездице”.

Како каже ова скромна девојчица, она од овог такмичења очекује само добру забаву и још једно искуство, а да ли ће се наћи у супер финалу о томе ни не размишља јер се води изреком “Битно је учествовати”.

- Реклама -

За ово такмичење сам се пријавила да бих добила једно ново искуство и да бих се забавила. Пре изласка на сцену ме ухвати трема, али када изађем то је мојих два минута да уживам и певам најбоље што могу – рекла је Сара.

Како каже сваки коментар жирија уважава, јер јој то помаже да у сваком кругу буде што боља, али је нарочито поносна на оно што јој је Гоца Тржан на једном од наступа рекла. На питање са ким би од њих волела да сними дует, није крила одуђевљење па рекла: “Ако је могуће са свима”.

Све их волим јер су сви они подједнако битни. А оно што ме највише одушевило јесте када је Гоца рекла да ми је сваки тон био тачан – рекла је са осмехом на лицу.

Да је ова дванаестогодишњакиња уметничка душа показује и то што поред певања, има многобројне хобије попут свирања, цртања, плесања. За наш портал, она је открила који жанр је највише испуњава.

Највише волим изворну музику, а поред тога севдалинке, поп и рок, све певам. Једна од омиљених песама ми је “Старе новине” од Миладина Шобића, најпознатијег кантаутора бивше Југославије – рекла је Сара, која је управо овом нумером себи обезбедила место у другом кругу. Како је тада изгледао њен наступ погледајте у наредном видео-снимку.

 

 

 

 

(pink.rs)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime