spot_img
spot_img

Привредна комора Брчко дистрикта: Позив привредним субјектима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Привредна комора Брчко дистрикта БиХ од почетка пандемије COVID-19 континуирано прати стање у привреди Дистрикта и са великом пажњом непрестано идентификује тежак положај наших привредних субјеката.

Поред значајно мањег обима пословања, те самим тиме и расположивих средстава за редовне трошкове, пандемије је резултирала између осталог и смањењем броја запослених у Брчком.

У наставку даљег рада на проналажењу рјешања за ситуацију у којој се налазе привредници, на 17. редовној сједници Управног одбора Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ основна тема била је анализа посљедица пандемије COVID–19 на привреду Брчко дистрикта.

Као један од инструмената за ефикасно превазилажења и санирања стања у привреди Брчко дистрикта, Привредна комора Вас позива на заједнички рад и активно придруживање залагањима Привредне коморе.

Уколико имате проблеме у пословању који су изазвани пандемијом COVID-19 и имате приједлог како да уз помоћ надлежних интитуција Брчко дистрикта БиХ превазиђете тренутну ситуацију, молимо Вас да исто пошаљете писаним путем на мејл pkomora.bd@gmail.com.

За све додатне информације Привредна комора Брчко дистрикта Вам стоји на располагању на бројеве телефона: 049/216-116 и 049/217-556.

 

С поштовањем,
Привредна комора Брчко дистрикта БиХ

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img