Privredna komora Brčko distrikta: Poziv privrednim subjektima

Privredna komora Brčko distrikta BiH od početka pandemije COVID-19 kontinuirano prati stanje u privredi Distrikta i sa velikom pažnjom neprestano identifikuje težak položaj naših privrednih subjekata.

Pored značajno manjeg obima poslovanja, te samim time i raspoloživih sredstava za redovne troškove, pandemije je rezultirala između ostalog i smanjenjem broja zaposlenih u Brčkom.

- Reklama -

U nastavku daljeg rada na pronalaženju rješanja za situaciju u kojoj se nalaze privrednici, na 17. redovnoj sjednici Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH osnovna tema bila je analiza posljedica pandemije COVID–19 na privredu Brčko distrikta.

Kao jedan od instrumenata za efikasno prevazilaženja i saniranja stanja u privredi Brčko distrikta, Privredna komora Vas poziva na zajednički rad i aktivno pridruživanje zalaganjima Privredne komore.

Ukoliko imate probleme u poslovanju koji su izazvani pandemijom COVID-19 i imate prijedlog kako da uz pomoć nadležnih intitucija Brčko distrikta BiH prevaziđete trenutnu situaciju, molimo Vas da isto pošaljete pisanim putem na mejl pkomora.bd@gmail.com.

Za sve dodatne informacije Privredna komora Brčko distrikta Vam stoji na raspolaganju na brojeve telefona: 049/216-116 i 049/217-556.

 

S poštovanjem,
Privredna komora Brčko distrikta BiH

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime