spot_img
spot_img

Пријемни испит заказан за 28. јун: У Брчком упис студената од 21. јуна

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Конкурс за упис студената у академску 2021/2022. годину на први и други циклус студија на Економском факултету у Брчком већ је расписан, а пријем докумената је од 21. до 26. јуна, потврдио је декан тог факултета Лазар Радовановић.

Радовановић је истакао да је пријемни испит за упис на први циклус студија заказан за 28. јун, док ће датум пријемног испита за други циклус бити накнадно објављен.

Он је навео да се пријемни испит за први циклус студија традиционално полаже из два предмета, а кандидати могу да бирају између економике предузећа, информатике, математике и социологије.

Радовановић је додао да је на први циклус студија планирано да се ове академске школске године упише 57 студената, од којих ће 45 бити на буџету, 10 самофинансирајућих и два страна држављанина, док је на другом циклусу планиран упис 15 студената.

Он је напоменуо да је студијски програм за оба циклуса остао исти.

– На првом циклусу имамо два смјера, и то рачуноводство и финансије као један смјер и менаџмент као други смјер. На другом циклусу, такође, имамо два смјера – финансијско и банкарско пословање и менаџмент и маркетинг – рекао је Радовановић.

 

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img