spot_img
spot_img

Одржан припремни састанак поводом обиљежавања „Градске регате – карневал на води 2023“

spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Зијад Нишић примио је чланове организационог одбора манифестације „Градска регата – карневал на води Брчко 2023“ коју под покровитељством Владе и Скупштине Брчко дистрикта БиХ, а у сарадњи са градским службама и невладиним организацијама организује Наутички клуб Брчко.

Представници Наутичког клуба изразили су захвалност градоначелнику Нишићу на пружању подршке, као и свим присутним који су исказали жељу за пружање помоћи током одржавања овогодишње манифестације.

Градска регата је препозната као пројекат од јавног интереса од стране Одјељења за привредни развој, спорт и културу и састоји се од атрактивног дефилеа окићених пловила и забавног програма.

Циљ регате је развој и унапређење туризма на подручју Дистрикта, анимирање и промовисање заштите ријеке Саве те промоција наутике као спорта.

Градска регата која се ове године одржава под слоганом „Спортски карневал на Сави 2023“ одржаће се на дијелу излетишта Фицибајер у Брчком у недјељу, 13. 8. 2023. године са почетком у 11.00 часова.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img