spot_img
spot_img

Обавјештење за пољопривредне произвођаче: Почиње пријем захтјева за подстицаје

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Обавјештавамо пољопривредне произвођаче да Одјељење за пољопривреду, шумарство и водопривреду започиње пријем захтјева за додјељивање подстицаја за унапређење пољопривредне производње у 2020. години дана 30. 9. 2020. године.

Подјела бројева с обрасцима почиње 28. 9. 2020. године у бившој згради Института за уљарице, ул. Мостарска бр. 195. Подјела бројева и пријем захтјева за подстицај вршиће се од 8.30 до 14.30 часова сваког радног дана. Корисници који су предали захтјеве у згради Владе за излазак комисије и сачињавање привременог записника дужни су такође поднијети захтјев за додјелу подстицаја у пољопривредној производњи за 2020. годину.

Прије подношења захтјева корисници су дужни читко попунити обрасце које ће добити када дођу по број (на којем ће тачно бити уписано вријеме доласка) припремити сву потребну документацију и поштовати вријеме назначено на броју како би се смањио број долазака и испоштовале епидемиолошке мјере.

Све информације у вези с условима и начином додјеле подстицаја у пољопривредној производњи за 2020. годину можете добити на телефон број 049/490-098 у периоду од 8.30 до 14.30 часова.

 

 

ШЕФ ОДЈЕЉЕЊА
Перица Бургић, др вет. медицине

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img