spot_img
spot_img

Новинар из Брчког у сачекуши нападнут и претучен

spot_img
spot_img

Мирза Дервишевић, новинар из Брчког и власник портала Times.ba, а широј јавности познат као музичар који је издао неколико албума на нашем и енглеском језику, синоћ је у сачекуши нападнут и претучен.

Дервишевић већ неколико година живи у Дохи (Катар), а у Брчко је стигао на одмор прије неколико дана како би посјетио своје породицу.

Иначе, Times.ba је познат по томе што објављује текстове о аферама и малверзацијама у Брчко дистрикту због којих је добијао и пријетње, али и “добронамјерне” савјете да се тиме не бави, наводи Н1..

Мирза је нападнут синоћ око 22:10 сати када се с мајком враћао из кафића када му је иза леђа пришао мушкарац са жутом фантомком на глави и почео га ударати боксером по глави. Све те сцене гледала је његова мајка која је почела да дозива упомоћ и преживјела велики стрес.

“Сваку ноћ изађем са својима и бебом. Срећом, синоћ сам бебу оставио код пунца и пунице. Била је то сачекуша. Свједоци су ми рекли да је аутомобил, који је био паркиран 30-ак метара од улаза, био ту паркиран три сата“, рекао је Дервишевић за Н1.

Када га је мушкарац са жутом фантомком висине око 1.80м, крупније, мишићаве грађе, изударао, почео је бјежати. Дервишевић је, како каже, почето трчати за њим и код аутомобила му је успио узвратити. Но, због затвореног ока и крварења, изгубио је снагу. Нападач је побјегао, али су свједоци запамтили модел аутомобила и број регистарских таблица.

“Мама је панично трчала и вриштала. Још је под стресом. Полицију смо чекали сат времена“, додао је.

Љекар Дома здравља Брчког констатовао је повреде у предјелу аркаде, потиљка и кољена. Такођер, навео је како је Дервишевић и колабирао након устајања.

У Здравственом центру Брчког констатовани су му и знаци акутне реакције на стрес. Дервишевић за Н1 каже како има девет копчи на аркади. Још осјећа мучнину, али је добро.

 

(agencije)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img