spot_img
spot_img

Миран викенд у Брчком, забиљежено дрско понашање

spot_img
spot_img

И овог понедељка вам, у сарадњи са Полицијом Брчко дистрикта, доносимо преглед значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У наведеном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ није било забиљежених кривичних дјела.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– У извјештајном периоду забиљежен је само један догађај нарушавања јавног реда и мира, и то дана 12.08.2023. године када је у 12.18 сати једно лице лишено слободе због почињених прекршаја из члана 4. „Дрско понашање” и члана 8. „Ометање вршења службених послова и задатака” из Закона о јавном реду и миру Брчко дистрикта БиХ.

САОБРАЋАЈ:

– У извјештајном периоду догодиле су се три саобраћајне незгоде.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 13 возача и возила. Од тога осам возача који су возилима управљали под дејством алкохола, једног који је возилом управљао прије стицања права на управљање, једног јер је управљао нерегистрованим возилом, једног који је управљао возилом а да у возачкој дозволи није имао назначену одговарајућу категорију, једног јер је управљао возилом без потврде о познавању прописа и једног јер је управљао возилом уз непрописно смјештен терет.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img