spot_img
spot_img

Милић: По окончању стања угрожености – специјална ревизија јавних набавки

spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчког Синиша Милић најавио је данас да ће, по окончању стања угрожености од вируса корона, тражити специјалну ревизију свих јавних набавки које су у том периоду спровела одјељења у Влади дистрикта.

Милић је навео да је популарно у свему тражити афере и да се грешке траже тамо гдје се дјеловало, али да је сигуран да у поступцима Кризног штаба у Брчком тако нешто неће наћи, јер тога није било.

Он је додао да се расправа на ту тему не може избјећи, нарочито тамо гдје појединци властити систем вриједности и своје мотиве политичког дјеловања покушавају пројектовати и на друге.

“Зато ћу одмах по окончању ове ситуације тражити да Скупштина дистрикта, у складу са својим овлашћењима донесе одлуку о покретању специјалне ревизије од независне Канцеларије за ревизију институција дистрикта, како би се отклонила свака сумња у дјеловање Кризног штаба”, рекао је Милић Срни.

Он је истакао да је добро што је епидемиолошка ситуација у дистрикту повољна захваљујући, између осталог, и дјеловању штаба.

“Управо зато се можемо посветити и оваквим темама”, рекао је Милић.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img