КУП РС: Брчанске Принцезе неприкосновене

Одбојкашице Јединства – Бимал из Брчког по 15. пут су освојиле Куп Републике Српске, а 12. пут узастопно.

Брчанке су у 24. финалном мечу Купа РС у историји савладале екипу Гацка резултатом 3:0 у брчанској сали гимназије “Васо Пелагић”.

Тренер клуба из Брчког Смаил Пезеровић рекао је да се надао оваквом резултату јер је вјеровао да је екипа “Бимал-Јединство” тренутно много спремнија од Гачанки.

Према његовим ријечима, супарничка екипа је веома квалитетна, али су искористили то што се тренутно бори са недостатком позиције техничара.

Његов колега са клупе херцеговачке екипе Саша Слијепчевић је рекао да је игра коју су одбојкашице Гацка показале највише што оне тренутно могу пружити, те да није незадовољан већ је честитао Јединству на заслуженој побједи.

Најавио је да за петнаестак дана играју првенствени меч, те се надају да ће се до тада боље припремити и бити бројнији за неколико играчица.

Утакмици је претходило уручење награде за најбољу одбојкашицу Републике Српске у 2017. години, коју је добила одбојкашица Јединства Ана Гајић, која се захвалила свима који су гласали за њу, посебно тренеру и играчицама.

Награду је уручио предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић.

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime