spot_img
spot_img

Концерт и радови могу узроковати гужве: Заобиђите Бијељинску цесту у петак

spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ је запримила пријаву о одржавању концерта у петак 21.07.2023. године на локацији „Полигон II“ у времену од 20.00 до 00.00 сати, а који је пријављен у складу са Законом о јавним приредбама и на којем се, према процјени организатора очекује долазак између четири и шест хиљада учесника.

За одржавање овог концерта организатор је обезбиједио редарску службу, медицинску помоћ, паркинг простор и испунио услове за сигурно одржавање јавне приредбе.

С обзиром на процјену да ће саобраћај бити интензивиран, а имајући у виду извођење радова испод подвожњака на Бијељинској цести гдје се исти одвија у једном смјеру, Полиција обавјештава јавност да ће предузимати максималне напоре у циљу што проходнијег одвијања саобраћаја.

Имајући у виду поменути концерт, као и друге јавне приредбе у околним насељима, те већи интензитет возила петком увече, сасвим је извјесно да се гужве неће моћи избјећи

Стога, Полиција Брчко дистрикта БиХ сугерише свим учесницима у саобраћају да у циљу растерећења проласка код подвожњака користе алтернативни правац улицама Браће Ћускића, Николе Тесле, Вукосавачка, Бесцаринска зона (такозвана обилазница око Ласера).

Све учеснике у саобраћају позивамо на стрпљење и поштивање саобраћајних прописа.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img