Кандидат НиП-а из Брчког оптуживан за дилање дроге: “Код мене је грам био грам, свјестан сам грешке”

На листи Народа и правде (НиП) у Брчком кандидат је и Абдулах Иљазовић из Маоче.

Обзиром да је кампања увелико почела, на површину излазе детаљи из прошлости кандидата. Тако је откривено да је Илијазовић прије три године оптужен за дилање дроге.

- Реклама -

Након што је Фејсбук страница “Раја са бироа” открила овај детаљ из прошлости Иљазовића, он је отворено написао: “Само да се зна, код мене је грам био грам. Поштење прије свега!”

У разговору за “Дневни аваз”, Иљазовић је казао да не жели избјегавати своју прошлост и гурати ствари под тепих.

– Оно што се дешавало ових дана је продукт моје грешке прије три године. У Брчко Дистрикту ово је стара прича, широј јавности је постала позната након објаве на Фејсбук страници “Раја са бироа”. Мој одговор је био отворен и искрен. Мој резиме није ни близу идеалног. Не кажем за себе да сам добар. Али желим бити добар и желим показати да човјек може користити друштву када се окружи добрим људима и усмјери своју енергију за друштвену добробит – каже Иљазовић за “Аваз”.

Иљазовић истиче да је већ доста другачији.

– Непоткупљив сам, никоме дужан услуге и искрен. До сада моја породица и ја смо доста испаштали због моје грешке коју сам направио прије три године. Сада имам жељу да их учиним поносним и урадим нешто што је за мене прије три године било незамисливо. Желим допринијети заједници и показати свима да једна грешка коју човјек учини не смије бити препрека да буде бољи човјек и користан људима око себе – казао је Иљазовић.

На крају је додао да му је то највећа грешка у животу, али да ту информацију у Брчком већ сви знају.

 

 

 

(avaz.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime