spot_img
spot_img

Јединствен догађај у Брчком: Бубе служе да се друже

spot_img
spot_img

Приближава нам се догађај који ће пробудити љубитеље култних аутомобила из прошлих деценија и пружити им прилику да се врате у вријеме када су улице биле испуњене шареним и симпатичним Бубама.

У склопу свеобухватне манифестације VII Бијељинске бубијаде, у суботу, 19. августа 2023. године, догодиће се нешто посебно – ревијална вожња Бубама од Бијељине до Брчког и назад, уз занимљиве детаље који ће освијетлити историју ових култних возила.

Иницијатор овог догађаја је Драган Пештић, наш цијењени суграђанин и заљубљеник у олдтајмере. Заједно са техничком подршком Туристичке организације Брчко дистрикта БиХ, ово ће бити прилика да више од шездесет Буба и комбија Т1, Т2 и Т3 заблиста на улицама, остављајући за собом траге успомена и смијеха.

Узбудљив дио догађаја ће се одвити на Тргу младих у Брчком, гдје ће се ови ванвременски четвероточкаши изложити јавности од 14:00 до 17:00 часова. Сви присутни суграђани ће имати јединствену прилику да се приближе овим посебним возилима, да завире у унутрашњост модела који су обиљежили генерације и да се врате у вријеме када су Бубе биле синоним за слободу и авантуру.

Иако се манифестација фокусира на насљеднике бивше Југославије, очекује се да ће се на догађају појавити и страствени љубитељи Буба из других земаља. Љубитељи ових возила из Грчке, Бугарске, Румуније и Аустрије су већ најавили свој долазак, што ће додатно обогатити интернационалну димензију овог јединственог окупљања.

Ова бубијада ће бити много више од обичног окупљања љубитеља олдтајмера. Биће то права времепловна авантура која ће нас вратити у нека друга времена, када су се улице красиле ретро возилима која су изазивала осмијехе на лицима пролазника.

VII Бијељинска бубијада нас позива да се присјетимо љепоте прошлости и да се ујединимо у љубави према аутомобилима који су обиљлежили епоху. Сви сте позвани да се придружите овој незаборавној вожњи кроз вријеме и да заједно прославимо љубав према Бубама!

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img