spot_img
spot_img

ФК Горњи Рахић потписао једно од највећих појачања

spot_img
spot_img

Данас је у просторијама фудбалског клуба Горњи Рахић потписан уговор о спонзорству са лидером у онлајн клађењу у Босни и Херцеговини и региону, компанијом БетОле.

На овај начин БетОле је постао генерални спонзор Фудбалског клуба Горњи Рахић за сезону 2023/24. Из клуба истичу задовољство постигнутим договором и да ће заједно са новим партнером лакше испунити зацртане циљеве.

– Ми смо колектив који се труди да свим нашим члановима усадимо праве вриједности, а највише пажње обраћамо на рад са младима из наше локалне заједнице. Зато се и радујемо будућој сарадњи са нашим генералним спонзором, јер знамо да и они поклањају пуно пажње подршци спортским колективима. Као клуб који је тек ушао у Прву лигу ФБиХ, немамо право да обећавамо највише спортске домете, али ћемо у свакој утакмици дати свој максимум и бити сигурно тврд орах сваком противнику, а наредну сезону искористити за пуну афирмацију клуба и локалне заједнице. Фудбалски клуб Г. Рахић долази из релативно мале средине, међутим из средине која нам даје пуну подршку, а са друге стране чини нашу базу за наредни период, првенствено кроз рад млађих категорија који остварују значајне резултате и чине будућност како фудбалског клуба Г. Рахић, тако и комплетне заједнице, нагласио је предсједник фудбалског клуба Горњи Рахић Есад Софтић.

Директор компаније БетОле Миодраг Тодоровић истакао је велико задовољство што ће у наредном периоду имати прилику да дају подршку клубу који има високе амбиције у наредној сезони, али и сезонама које су пред њима.

– БетОле је у кратком периоду постао лидер БиХ и региона у онлине играма на срећу. Једна од ствари на коју посебно обраћамо пажњу је друштвена одговорност и у складу са тим настављамо са подршком спортским клубовима у БиХ. Ми смо у претходном периоду договорили сарадњу са клубовима из разних спортова који се налазе у самом врху БиХ спорта. За разлику од њих фудбалски клуб “Г. Рахић” није у Премијер лиги, али смо препознали да гаје праве вриједности, клуб се из године у годину развија и јача инфраструктурно на свим нивоима, те смо се одлучили да их подржимо и заједно постижемо нове успјехе и градимо темељ за успјешну дугогодишњу сарадњу. Ово је само један у низу доприноса наше компаније и показатеља високе свијести и друштвене одговорности према локалној заједници из које долазимо, а на коју обраћамо велику пажњу и на коју смо изузетно поносни.

Из клуба и компаније БетОле најавили су да све навијаче очекују вриједна изненађења на утакмицама, те још једном позивају све љубитеље спорта да подрже фудбалере Горњег Рахића у овој сезони, у којој ће учествовати у Првој лиги Федерације БиХ.

 

 

(спознорисана објава)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img