Dvije Brčanke u borbi za Zvijezdu maturske večeri

Elta televizija i ove godine organizuje takmičenje za Zvijezdu maturske večeri, a svojim glasom i vi možete pomoći da Brčanka i drugu godinu za redom ponese ovu laskavu titulu!

Podsjećamo, za prošlogodišnju Zvijezu maturske večeri izabrana je Milana Radić, tada učenica Gimnazije, a ove godine dvije djevojke iz Brčkog takmiče se za titulu.

- Reklama -

Jovana Bojkić učenica je JU Poljoprivredne i medicinske škole, a bavi se i glumom, sportom, društvenim aktivizmom i poezijom. Na pitanje zašto bi baš ona trebala biti Zvijezda maturske večeri, Jovana kaže: “Učestvovala sam na raznim takmičenjima, osim na takmičenjina ovakvoig tipa. To je jedan od razloga zbog kojih se prijavljujem. Naravno, tu su i prijatelji koji su željeli da se prijavim i da budem dio ovog takmičenja. Takođe, voljela bih da svoj razred posljednji put obradujem nekom svojom nagradom, i tako obilježim kraj svog srednjoškolskog obrazovanja.”

Druga Brčanka koja bi mogla ponijeti titulu Zvijezde maturske večeri je Ines Moćević. Još jedna učenica JU Poljoprivredne i medicinske škole bavi se i folklorom, a na pitanje zašto bi baš ona trebala pobijediti u ovom takmičenju, Ines kaže da je odlična učenica, pa bi joj ovo bio još jedan uspijeh, a sa druge strane voli fotografisanje i modeling.

Izaberite svog favorita i hajde da zajedno još jednom titulu Zvijezde maturske večeri dovedemo u Brčko. Glasati možete na Fejsbuk stranici Elta televizije – OVDJE.

 

 

 

 

(nula49.com/eltatv.net)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime