Brčko: U petak humanitarni turnir u pikadu

- Reklama -

U Brčanskoj pivnici “Silver Wings”, popularnom “Vagonu”, u petak, 3. jula održaće se humanitarni pikado turnir “Pikado iz bloka”.

Događaj u režiji najveće humanitarna organizacije u regionu – Srbi za Srbe, počinje u 18 časova, a učešće iznosi 5 KM. Sav prikupljeni novac, naravno, ide u humantarne svrhe, a ono što HO Srbi za Srbe čini jedinstvenom je potpun uvid u protok novca na sajtu same organizacije. Tako i ne čudi što su ovoj organizaciji svoje povjerenje poklonili Nikola Mirotić, Marko Kešelj, Miroslav Raduljica i brojne druge poznate ličnosti, ali i hiljade redovnih donatora iz čitavog svijeta.

- Reklama -

“Pikado iz bloka” je dio šireg projekta ove organizacije, “Trojke iz bloka”, koja će ovog avgusta u našem gradu biti održana po četvrti put.

Sam turnir u pikadu daleko je od bilo kakvog profesionalnog nivoa, pa su na takmičenje dobrodošli svi. Cilj je humanost i druženje, ali pobjednika ipak očekuje pehar, poručuju organizatori.

Podsjetimo, kao rezultat prvog humanitarnog turnira u šutiranju trojki u Brčkom, porodica Božić dobila je traktor. Druga “Trojka iz Bloka” u našem gradu omogućila je renoviranje kuće porodici Novak, dok su nakon treće Gavrići po prvi put dobili vodu u svojoj kući.

Evo prilike da i vi simboličnom donacijom pomognete višečlanim porodicama širom regiona – petak, 18 časova, pivnica “Silver Wings”.

Vidimo se! 

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime