spot_img
spot_img

Брчко: Причепио му руку прозором, возао по паркингу и прегазио га аутом

spot_img
spot_img

Милорад Ј. из Брчког оптужен је да је на паркингу трговачког центра након вербалне расправе са Ј.Ј. и његовим сином Д.Ј., “причепио” руку Д.Ј. прозором на свом ауту, те га тако заглављеног возио неколико метара, а када је пао на тло, прешао му је возилом преко карлице.

Оптужницу је подигло Тужилаштво Брчко, а потврдио надлежни суд.

Како се наводи у оптужници, све се десило 25. јуна 2022. године око 21.30 часова, у Брчком у Улици Бијељинска гдје је оптужени дошао својим мерцедесом спринтером, до паркираног аудија из којег су изашли Ј. Ј. и његов син Д.Ј, који су пришли његовим предњим лијевим вратима.

Дошло је до вербалне расправе током које је Д.Ј. кроз предњи лијеви прозор возача ставио десну руку, а оптужени је скоро до краја затворио прозор и на тај начин причепио оштећеном руку коју он није могао извући.

“Возилом је кренуо са паркинга док је Д.Ј. са заглављеном руком трчао неколико метара закачен за возило. Потом је успио извући руку, усљед чега је пао на тло. Тада је оптужени возилом нагло скренуо улијево и задњим лијевим пнеуматиком прешао преко карлице, због чега је Д.Ј. задобио тешке тјелесне повреде”, наводи се у оптужници.

Ради се о прелому више костију на тијелу, а по цијелом тијелу имао је и огуљотине и огреботине коже.

“Дакле, другог тешко тјелесно повриједио, чиме је учинио кривично дјело тешка тјелесна повреда”, наводи се у оптужници.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img