Брчко: Полиција одузела 24 пакетића “марихуане”

Дана 27. 07. 2018. године, поступајући по оперативним сазнањима да лице посједује опојне дроге, полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су, у складу са наредбом Основног суда Брчко дистрикта БиХ и под надзором Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, извршлили претрес стамбеног објекта у улици Проте Матије Ненадовића у Брчком, те претрес женске особе са иницијалима С.М., рођена 1983. године, са подручја Брчког.

Приликом претреса полицијски службеници су пронашли и одузели 24 PVC пакетића у којима се налазила биљна материја, која својим изгледом асоцира на опојну дрогу “марихуану” и дигиталну вагу за прецизно мјерење.

- Реклама -

Након извршене криминалистичке обраде, особа са иницијалима С.М. је лишена слободе због основа сумње да је починила кривично дјело „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога” из члана 232 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

Јавни ред и мир

– Припадници Полиције су у наведеном временском периоду обезбједили све вјерске, културне, спортске, традиционалне и друге јавне скупове који су одржани у дистрикту и исти су протекли безбједно.

Саобраћај

– У извјештајном периоду припадници Полиције су извршили увиђај једне саобраћајне незгоде. У овој саобраћајној незгоди два лица су задобила лаке тјелесне повреде а забиљежена је и материјална штета настала на возилу.

– Током контроле возила и возача у саобраћају, припадници Полиције су из саобраћаја искључили двадесет возача и возила, гдје је код тринаест возача контролом утврђено да возилима управљају под утицајем алкохола, у пет случајева утврђено је да лица управљају возилом прије стицања права на управљање, док је у два случаја утврђено да су возачи управљали возилима којима је истекла важност регистрације.

 

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime