Брчко: Измјене у наплати паркинга, умјесто казне плаћа се дневна карта

Чини се да је збрка око наплате казни за паркинг у Брчко дистрикту коначно ријешена. Пријеподневни рад брчанске Скупштине обиљежила је одлука о висини цијене дневне паркинг карте која ће замјенити досадашње казе.

Блокирање возила због неплаћеног паркинга и наплата казни у Брчком су проглашени незаконитим још прошле године. Већ тада кренула су нагађања о начину кажњавања оних који не плате услугу паркинга, а данас смо чини се коначно били рјешење.

- Реклама -

Јавно предзеће “Путеви” предложило је да се грађанима који нису платили паркинг услугу наплати дневна карта по цијени од 28 КМ, али тај приједлог није прихваћен.“Одбили смо овај приједлог јер они није реалан и утемељен, а прихватили да цијена под поменутим условима буде 14 марака, те да, ако се ова услуга у року од петнаест дана плати, новчани износ буде 7 марака”, рекао је, у име парламентарне већине, предлагач, заступник Социјалистичке партије, Зоран Кокановић.

Остале цијене паркинг услуга нису мијењане.

У поподневном наставку засједања очекује се апсолвирање 15 преосталих тачака, међу којима је и сет антикоруптивних закона, те усвајање Одлуке о именовању замјеника шефа Полиције Дистрикта.

 

 

 

 

 

 

 

(nula49.com/radiobrcko.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime