Брчко Бизнис форум: Осам амбасада и преко 80 фирми из БиХ

Бизнис форум, којем ће Брчко бити домаћин наредног мјесеца, требао би бити један од највећих скупова привредника из свих крајева Европе организован у БиХ током 2017. године.

Унутар Бизнис-форума све ће се дешавати, замисао је организатора, у троуглу јавне службе Дистрикта, европска и свјетска привреда, те наука, а основни задатак манифестације је ударити темеље новом привредном развоју и економском јачању Дистрикта.

- Реклама -

“Стога нас радује да је, већ до сада, учешће пријавило осам европских амбасада у БиХ које доводе и своје привреднике. Ту су директне потврде компанија из свих земаља бише државе, те Аустрије, Њемачке и Турске, као и 80 фирми из цијеле БиХ”, рекао је за Радио Брчко координатор Владе и директор Бизнис-форума, Дамира Булчевића.

Тродневни Бизнис форум “Брчко 2017” планиран је у првој декади наредног мјесеца, а осим умрежавања привредника подразумијева и размјену искустава на теме: Локални  и регионални развој Дистрикта, потом Саобраћај и туризам, Привреда и пољопривреда-потенцијали, као и образовање и општа позиција младих.

Свакако, биће уприличени и дирекни разговори свих заинтересованих привредних субјеката.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime