Бранкица Михајловић донијела европско злато у родно Брчко

Бранкица Михајовић, прослављена одбојкашица, која је недавно са репрезентацијом Србије одбранила европску златну медаљу у Турској, данас је са градоначелником Брчко дистрикта БиХ Синишом Милићем у свом родном граду присуствовала тренингу пионирки ЖОК „Јединство-Бимал“, у којем је и започела своју каријеру.

Овом приликом Бранкица је обећала још једну медаљу са Олимпијских игара у Токију следеће године.

„Јако ми је драго што сам у свом граду са својим људима и прослављам још једну медаљу. Надам се да ће тако бити и следеће године после Олимпијских игара у Токију. Захваљујем се градоначелнику и ЖОК „Јединство“ на још једном дочеку. Овај пут другачије, али је мени јако драго што су иза мене дјевојчице које ће, вјерујем у блиској будућности, да буду на мом мјесту“, рекла је Бранкица.

Градоначелник Синиша Милић истакао је да се опредијелио за један овакав симболички пријем из разлога што, када је ријеч о одбојци и Бранкици, све и почиње из најмлађих погона Одбојкашког клуба „Јединство“.

„Умјесто уобичајених пријема на мјесту смо гдје све почиње када је у питању одбојка у Брчком и њен успјех. Још једном све честитке нашој суграђанки која је понос свих нас. Сигуран сам да ово није последњи пут да се радујемо њеним успјесима и да је обрадовала дјевојчице које је данас посјетила на тренингу и којима је сигурно, као и многим другим, спортски узор“, додао је градоначелник Милић.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime