Bosić: “Siniša Milić radi za tajkune”

Nakon što je o političkoj situaciji u Brčkom za portal eBrčko danas govorio Mladen Bosić, gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić pozvao je Bosića da zajedno objave imovinske kartone. Bosić odgovara: “Preporučujem da imovinske kartone objave tvoje stranačke gazde, jer ja sam to već uradio.”

“Umjesto da radi na stvaranju boljih uslova za život građana Brčko distrikta, Milić se sveo na čuvara interesa tajkuna koji su u ratu i posle njega, dok je narod krvario, sticali bogatstvo”, rekao je Bosić.

- Reklama -

“Bespredmetno je otvarati bilo kakvu polemiku sa gradonačelnikom Milićem, koji je dozvolio sebi da bude marioneta u tuđim rukama.

Miliću, znaš dobro da znamo i ja i ti da ne vladaš ovim gradom nego da imaš nalogodavce i zato nema smisla tvoj poziv na TV duel jer nisi ti taj koji donosi odluke”, dodaje povjerenik SDS-a.

“Što se tiče poziva da objavimo imovinske kartone, preporučujem ti da imovinske kartone objave tvoje stranačke gazde, jer ja sam to već uradio. Moja imovina je javna i nije predmet bilo kakvog sporenja.

Takođe ti preporučujem da se ne brineš za Srpsku demokratsku stranku jer u gradu imaš dosta problema, pa bi dobro bilo da bar jedan riješiš.

Žalim što si pristao da primaš udarce umjesto onih koji donose odluke i kojima služiš”, zaključio je visoki funkcioner i povjerenik Srpske demokratske stranke za Distrikt Brčko Mladen Bosić u reagovanju na izjavu gradonačelnika distrikta Brčko.

 

 

 

 

 

(rtvbn.com/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime