Од послодавца на поклон добио ауто: Ја сам се изгубио, нисам знао шта ћу

Расудин Мухић, радник тузланске Меснице “Брајловић” од свог послодавца као рамазански поклон добио је аутомобил голф 5. Не крије да га је овај гест веома изненадио, те је подијелио своје одушевљење.

“Био сам код куће, отишао сам с посла кући. Било је око 10 сати. Залупило ми је нешто на врата и ја сам изашао. Погледам, кад има нешто, као неки поклон изгледа. Погледам иза ћошка, кад директор. Онда он каже ‘Де, отвори то’. Ја отворим, кад кључеви од аута. Каже ‘Ово ти је за 25 година'”, присјетио се Расудин.

Према ријечиме Мирзе Брајловића, власника и директора меснице, идеја да обрадује свог радника дошла је прије рамазана.

“Ја и Расудин се знамо већ 25 година, од првог дана кад је пошао радити са мојим оцем. Његов труд и рад сам хтио да наградим баш за рамазан, да то буде рамазански поклон од фирме”, казао је.

Расудин није крио одушевљење неочекиваним поклоном.

“Нисам могао да вјерујем. Ја сам се изгубио, нисам знао шта ћу сад. За толико година добити ауто од директора”, испричао је.

Његов послодавац истакао је да власници месница, пекара или било које бранше требају пазити своје раднике.

“Да радник не оде од њега, да га награди нечим лијепим, да му обезбиједи било шта што му фали. Нисмо сви у могућности да дајемо куле и виле, али ако имаш са стране новца подијели то са својим ближњим”, истакао је, за “Радио Камелеон”.

Расудин је на посао раније долазило пјешке.

“Требало ми је мало јаче од пола сата да дођем, а јутрос сам на посао дошао за 10 минута”, нагласио је.

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime