spot_img
spot_img

Ћорић: Српска данас сигурна, у вријеме ПДП-а и СДС-а безбједност била мисаона именица

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Недељко Ћорић поручио је на трибини у Сувом Пољу да та странка са образом тражи повјерење бирача, будући да слиједе тешка времена у којима само искусни политичари, иза којих су бројни успјешни пројекти, могу очувати и ојачати Републику Српску.

Указујући да слиједе и тешки процеси на геополитичкој сцени, Ћорић је народу приближио да је Република Српска данас безбједна, има довољно струје, хране и огрева.

„Нема те зиме која би угрозила нашу стабилност! Зато бирајте људе који гарантују мир, стабилност и просперитет у Републици Српској, који то годинама вјешто обезбјеђују – Милорада Додика за предсједника Републике, а Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ“, поручио је Ћорић и истакао да Срби свој пут имају – што мање БиХ, а што више Републике Српске.

Ћорић је подсјетио и на период у којем је тренутна опозиција била на власти – када је безбједност у Републици Српској била мисаона именица, а људи и имовина несигурни у сваком трену, чак и у сопственом дворишту.

„Данас је Република Српска сигурна, захваљујући њеној власти, предвођеној СНСД-ом!“, рекао је Ћорић и позвао мјештане да буду обазриви на дан избора.
Он је навео и да у ПДП-у и СДС-у стално причају да је Република Српска пропала и да у њој царује криминал…

„Не разумијем онда зашто се толико боре да узму нешто што је лоше? Они само желе да дођу на власт и обезбјеђивали себи бољитак, њима народ није битан“, истакао је Ћорић.

Ћорић је рекао и да Мирко Шаровић и Јелена Тривић ништа не раде, већ само исконструисано причају, слушају Запад који би да раскринка институцију породице.

„Западу се не свиђа ни што ми славимо крсну славу. Запад намеће и хомосексуалне бракове. Ми то не желимо и не смијемо допустити!“, поручио је Ћорић.

Ћорић је нагласио да нема тог Запада нити пара који ће Србину промијенити традицију и обичаје.

„Немојте да дозволимо да нам они намећу своје вриједности. Ми смо православни народ који живи и бори се за слободу. Нећемо се покорити ни Кристијану Шмиту, ни америчкој нити британској амбасади, нити онима који воле те амбасаде“, нагласио је Ћорић.

Он је оцијенио да су Тривићева и Шаровић нејаки кандидати које сервирају странци да би путем њих могли да њима управљају и урушили вриједности наше Републике.

Он је подсјетио мјештане и на то како је Република Српска бринула о свом становништву током пандемије – ни у једном моменту није било несташице лијекова, опреме, те да су у протеклом периоду повећаване плате и пензије, као и износи подстицаја, те сваког дана напредује више.

Ћорић, који је и актуелни министар саобраћаја и веза, указао је да и у Сувом Пољу, као и у већини мјесних заједница које посјети у Бијељини, мјештани питају за пројекте који нису у надлежности републичког нивоа, већ Градске управе, на чијем је челу човјек који тај посао, како је истакао, не зна да обавља.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img