spot_img
spot_img

Аутомобил вукао мушкарца на санкама на аутопуту Сарајево – Зеница

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На ауто-путу А1 у смјеру Сарајево – Зеница данас је забиљежена опасна вожња, ни мање ни више, већ санкама које је коловозом вукао аутомобил на које су биле закачене.

Како за Klix.ba јављају возачи који су свједочили овом несвакидашњем призору, аутомобил је ужетом за собом вукао санке на којима је сједио мушкарац, и то у пратњи друга два возила са упаљена сва четири жмигавца. Може се примијетити како је на аутомобилу који вуче санке отворен гепек у којем сједи други мушкарац и снима видео. Огорчени возачи који су у чуду забиљежили овај случај говоре како су друга два аутомобила блокирала обје траке ауто-пута, док се возило са санкама кретало испред њих, што је проузроковало озбиљне сметње и потешкоће на путу који је намијењен искључиво брзом моторном саобраћају.

Како стоји у Закону о саобраћају БиХ, ауто-путем се не смију кретати пјешаци, стока, ни возила која се према одредбама овог закона не сматрају моторним возилима.

Аутопутем се не смију кретати ни моторна возила која према својим конструкционим особинама не могу да се крећу брзином већом од 40 километара на сат.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img