spot_img
spot_img

Слишко наставила са провокацијама: Нико вас није тјерао под нашу заставу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Селекторка женске пионирске репрезентације БиХ Јасна Слишко наставила је са провокацијама послије скандалозне изјаве у којој је јасно ставила до знања да њене играчице неће дизати три прста (палац, кажипрст и средњи прст) када постигну тројку.

– Једино што сам наредила јесте да се поштује застава БиХ, односно химна, јер вас нико није натјерао да дођете под исту. Ту сте и има да је поштујете. Ако вам се не свиђа, педала! И када је застава моје земље у ваздуху, три прста не можете дизати, бар не у кући гдје сам ја одговорна – поручила је између осталог Слишко путем друштевних медија.

Младим репрезентативкама БиХ из Републике Српске је током припрема и кошаркашког турнира у Словенији, који је одржан у августу, било најстроже забрањено да дижу три прста

У селекцији БиХ до 14 година играју двије кошаркашице из Бањалуке, које су суочене са скандалозним захтјевом селекторке која је јуче у изјави за “Глас Српске” рекла да у тој њеној наредби нема ништа спорно и да нико неће дизати три прста док је она на позицији селектора.

 

 

 

(glassrpske.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img