Власник кафића код Книна: Имали су шипке и палице, жене и дјеца су вриштали

Шта да вам кажем? Дошли су маскирани, имали су фантомке на главама, шипке, палице, мотке… Нас је било шест-седам унутра. Ту су били и људи од 70 и нешто година као и дјеца. Жене и дјеца су вриштали, не могу вјеровати да неко са шипком може ударити дијете од 16 година.

То је испричао за портал 24sata.hr Борис Петко, власник кафића у Уздољу крај Книна.

У сриједу навече у његов кафић упали су маскирани нападачи. Напали су њега и супругу те госте који су гледали утакмицу Јанг Бојс – Црвена звезда. Уништили су дио инвентара, а полиција је објавила да је привела неколико људи.

“Тај дечко од 16 година је завршио у болници због повреда главе. И мене су расјекли по нози. Некаквом даском су ме ударили. Добио сам и по глави. Зашто су нас напали? Стварно не знам, са свима сам ОК. Гледали смо утакмицу, није то случајно, то је било смишљено. Наравно да је због наше националности. То је хулиганизам. Ма у шоку сам”, прича власник.

У нападу су му повриједили супругу и дијете.

“Летјело је на све стране, чаше, флаше… Као да је бомба пала у кафић. Жени су расјекли ногу и морала је на шивање. Покушала је заштитити седмогодишње дијете које је задобило посјекотине од стакла. Могу разумјети пуно тога, али напасти жену и дјецу, то не могу никако разумјети. Хвала Богу, нико није теже повријеђен”, рекао је Петко.

“Полиција је дошла, не знам хоће ли их ухватити. Да знам нешто, рекао бих. Али знам збројити два и два. Један момак дошао је прије инцидента у кафић, не знам ко је, попио је пиће и након њега су дошли други”, додао је власник кафића.

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime