Изумио машину за прављење чварака

Мајстор за прављење чварака Новак Матић изумио је једину машину за производњу чварака на свијету.

“Чварци које правим су најбоља вијагра, поједете их пола килограма и једну лепињу и цијелу ноћ можете да правите чуда”, каже Новак Матић звани Брка из Ковиља који је изумио једину машину на свијету за производњу овог специјалитета.

У његов специјални изум стаје чак 500 килограма масти и за 80 до 90 минута имате готове чварке. Људи из Ковиља и околине кажу да су Бркини чварци толико добри да гурмани из Србије и региона прелазе велики пут како би их купили.

“Овај изум је лично мој, много сам размишљао док нисам дошао до њега. То што сам замислио у глави, у дјело је спровео мајстор. Овако нешто не постоји ни у Србији ни у свијету, овај патент нема нико”, каже Матић за Курир.

Машина се сама окреће а масноћу топе горионици који су на плин. Уз то има два ножа као и затезаче који затежу опругу. У њу стаје 500 килограма масти и чварци се направе за сат и по, објашњава Матић и додаје да “ништа не може да се залијепи”.

Каже да још није задовољан и да машина треба да се доради да би радила још брже и имала већи капацитет и да је, као перфекциониста, спреман да још ради на њој.

“Цијело село ми се смијало када сам рекао какав ћу изум направити. Нико није вјеровао да ће то да ради. А сада када су видјели долазе и питају, не само из села већ и из других дијелова земље и иностранства. Пишу ми и путем друштвених мрежа. Запиткују ме о свему, а најчешће како могу да направе машину. Кажем им да у животу све може да се направи, али ова машина има неколико цака и не може баш тек тако свако да га направи”, каже Матић.

Тврди и да су “бомбонице од свиње” најбољи афродизијак.

“Стално приказују и рекламирају неке вијагре, као да су то велика чуда и чудеса, а вјерујте ми да то људима није потребно. Много бољи ефекат ће имати са домаћим чварцима и погачом циповком. Када поједете пола килограма чварака и ову погачу, онда можете цијели дан да копате и послије тога увече свашта да радите”, гарантује Брка.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime