Сергеј Ћетковић у октобру у Брчком

На захтјев бројних фанова у Босни и Херцеговини, један од најпопуларнијих регионалних поп извођача, Сергеј Ћетковић, средином октобра поново долази у Босну и Херцеговину.

Ријеч је о мини турнеји која обухвата наступе у 4 града. Најприје ће се по први пут поклонити публици у Брчком, након чега слиједе концерти у Сарајеву, Мостару , Зеници, те у травничком Центру за културу.

Сергеј је годинама један од најтраженијих извођача, који пуни дворане широм региона и за чије наступе влада велики интерес јавности. И овога пута Сергеј за своју бројну публику спрема концерт који ће бити пресјек његове досадашње каријере и на чијем ће се репертоару наћи хитови који су га винули у сами врх регионалне поп сцене.

И ова година Сергеју је донијела неколико нових пјесама, које су за врло кратко вријеме нашле пут до публике, те раме уз раме са старијим хитовима изазивају емоције на концертима овог извођача. За наступе у БиХ га, како сам каже, вежу лијепе успомене и дивни људи којима се увијек радо враћа.

„Овдје се увијек осјећам лијепо. Људи су топли, сусретљиви и отворени. Након сваког концерта, размјене емоција и искустава, осјећам се снажнији и спремнији за сваки нови концерт, за неку нову пјесму“ – истиче Сергеј.

„Неким се градовима радо враћам, неке откривам по први пут и то је љепота музике.“

Продуцент босанскохерцеговачких концерата Сергеја Ћетковића је тузланска агенција „Зеус“, а покровитељ турнеје је “Адмирал” electronic casino.

Улазнице за октобарске концерте Сергеја Ћетковића су у продаји. У Брчком су продајна мјеста цаффе “Мали паб” и кафе “Боа”. Партнери пројекта су Омладински покрет за преокрет и blis.ba.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime