Млађани Ђокић освојио “Брчко опен”

Филип Ђокић, члан тениског клуба “СОЛ”, освојио је прво мјесто на турниру 2. категорије одиграном 27. и 28. јула на теренима ТК “ПРОХЕМА” Брчко, који је и био организатор ове смотре тениских нада до 10 година .

Током дводневног надметања са вршњацима из више клубова из БиХ овај талентовани дјечак у пет мечева изгубио је тек 4 гема.

Играјући у групи, Ђокић је у суботу у првом мечу са 5:0 славио је против Алексе Ешпека из бијељинског СПИН-а, Истим резултатом савладао је и суграђанина Данила Граховца, члана ПРОХЕМЕ.

У трећем мечу првог дана турнира из календара Тениског савеза Босне и Херцеговине у игри за пласман са 7:0 савладао је Едина Исламагића из ТК ГЕМ из Сарајева.

У недјељу је у полуфиналном сусрету са 7:1 испратио у Тузлу Адила Џинђовског,члана ТК „Змај“, да би у борби за побједничке почасти „БРЧКО ОПЕНА“ са 7:3 у гемовима био успјешнији од Махира Бутковића из тузланске Слободе.

Након два дана озбиљних мечева током којих су млади тенисери показали завидно тениско умијеће, друго мјесто припало је Бутковићу, треће, Џинђовском, а 4. Исламагићу.

 

 

 

 

(MD/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime