Маrco Polo није затворен, али обуставља рад до даљњег

Након што су медији јуче објавили да је ресторан Marco Polo затворен, данас су из овог ресторана јавносту упутили саопштење у коме је појашњено да је рад био обустављен привремено. Саопштење преносимо у цјелости:

У тексту објављеном јуче 25.3. под насловом “БРЧКО: Инспекторат обуставио рад пет привредних субјеката и затворио једну зграду” објављена је нетачна информација да је ресторан Marco Polo затворен. У прилогу Вам достављамо записник о извршеном инспекцијском прегледу. Као што се може видјети у записнику, рад ресторана је привремено обустављен док не буде извршена дезинфекција простора. Након саме дезинфекције простора која је завршена, ресторану је дозвољен даљи рад са доставом хране.

Као и од самог почетка, ресторан Marco Polo је пратио све наредбе Владе Брчко Дистрикта као и одлуке Кризног штаба поступавши у складу с њима. Након што је ресторан обуставио даљи рад, а наставио само са услугом доставе, храна која је била спремана за доставу се могла преузети искључиво ван ресторана, те другим особама није био могућ улазак у ресторан. Од самог почетка водили смо рачуна да сва наша услуга буде на самом нивоу, као и да све буде одрађено по прописима, а гости и радници ресторана максимално буду заштићени.

Пословање ресторана је одувијек било друштвено одговорно. Нажалост, поједини грађани занемарују одлуке Кризног штаба и не поштују наредбе самоизолације. Због несавјесног дјеловања појединих, ресторан је одлучио да без обзира што му је дозвољен даљи рад доставе хране, обустави своје пословање до даљњег. Желимо да заштитимо наше раднике и све госте који користе наше услуге и не желимо да због других угрозимо остале.

Овим путем апелујемо и на друге грађане да поштују мјере које је Влада прописала, а ми се поново дружимо у нама познатом амбијенту када све ово прође. Чувајте се, чувајте друге и останите здрави.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime