Ђокић: Влада РС за пројекте у Брчко дистрикту уложила 2,2 милиона КМ

Из буџета Републике Српске прошле године је за пројекте у Брчко дистрикту издвојено око 2.200.000 КМ, рекао је министар енергетике и рударства Српске Петар Ђокић.

Он је додао да је обезбијеђена и донација Владе Србије од милион евра, тако да је у Брчко дистрикт у 2018. години уложено укупно готово четири милиона КМ.

– Настојимо да помогнемо да живот грађана у дистрикту буде што квалитетнији и у том смислу су активности Владе Републике Српске биле видљиве свих претходних година – рекао је Ђокић новинарима у Брчком гдје је данас свечано обиљежен Дан Републике.
Он је навео да му је посебно драго што се данас у Брчком прославља Дан Републике Српске, истичући да готово половина становништва дистрикта осјећа Српску као своју и жели да на овај начин покаже приврженост идеји Републике Српске.

– Желим да подијелим искрен осјећај радости што заједно са представницима Брчко дистрикта, онима који на посебан начин осјећају живот Српске, славимо њен најважнији празник, а то је Дан Републике – рекао је Ђокић.

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime