Детаљи новог случаја педофилије: Бравар из Брчког слао “дјевојчици” еротске снимке

Грађани су на друштвеној мрежи Фејсбук разоткрили још једног педофила из Брчког. У клопку лажног профила 13-годишње дјевојчице, иза које стоји тим српске непрофитне организације “Борба против педофилије”, упао је С. Т., бравар из Брчког.

Педофил С. Т. наводио је дјевојчицу да му пошаље фотографије свог нагог тијела. Није му засметало када му је дјевојчица казала да има само 13 година. Он јој је описивао како би се мазили. Послао јој је чак и видео свог нагог тијела наводећи је да и она то уради.

– Спаваш ли … Дираш ли се, јеси ли раширила ноге док пишемо… да те љубим и мазим… Би ли хтјела да имаш момка – писао је С. Т. лажној дјевојчици.

Након што је схватио да је разоткривен, С. Т. је на свом профилу написао: “Неко ми је хаковао профил, извињавам се ако нешто добијете неприкладно”.

Грађани су овај случај пријавили Полицији Брчко Дистрикта БиХ, одакле нам је потврђено да ће провјерити наводе из пријаве.

– Полиција Брчко Дистрикта БиХ је на друштвеној мрежи уочила наведено и подузела одређене мјере и радње. О свему је обавијештен дежурни тужилац и тренутно се раде истражне радње, прикупљају се подаци и обавјештења у складу са законским одредбама – казао нам је Халид Емкић, портпарол Полиције Брчко Дистрикта БиХ.

Подсјећамо, у марту ове године преко истог лажног профила разоткривен је још један Брчак. Фудбалски судија и електричар, како је наведено на Фацебоок профилу М. Ј. (37), без имало оклијевања почео је разговор са “13-годишњакињом”.

Питао ју је ли се икада љубила до сада и би ли то вољела. Тражио је од ње да се слика без пиџаме, говорећи јој како је лијепа.

“Дјевојчица” је била неповјерљива како би замка била што увјерљивија, али ју је педофил тек тада наставио увјеравати да се слика гола, уз обећање да то неће никоме показати.

У полицији Дистрикта Брчко тада је потврђено да је против М. Ј. поднесена пријава.

Перверзњак из Травника

У сличну замку је у априлу ове године упао педофил С. С. из Травника. Манијак је од дјевојчице, о чему свједоче перверзне поруке, тражио да се слика или снима гола, а он ће, како је написао, исто то учинити за њу.

Откривен Височанин

У марту ове године разоткривен је К. Ш. из Високог. Врло брзо је упао у игру те, без имало оклијевања, започео разговор са “13-годишњакињом”. У порукама сексуалног садржаја тражио је да му пошаље своје фотографије експлицитног садржаја.

– Би ли вољела гледати како се ја мазим на камеру? Хајде, упали камеру, покажи ми све. Иди, усликај се. Хоћеш ли? Спусти хлаче – само су неке од порука које је послао.

 

 

 

 

 

(avaz.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime