Брчко: Током викенда рукометни турнир “Трофеј Брчко дистрикта БиХ 2019”

РК Јединство 2015 Брчко за викенд 06.09. до 08.09.2018. године организује Међународни рукометни турнир „Трофеј Брчко дистрикта БиХ 2019“.

Турнир ће се одигравати у салама Економске и Техничке школе у Брчком и на њему ће у годишту момака рођених 2002 и млађих учешће узети сљедеће екипе: РК Бијељина из Бијељине (БиХ), РК Жупања из Жупање (Хрватска), РК Беране из Берана (Црна Гора), РК Дубочица 54 из Лесковца (Србија), РК Спачва из Винковаца (Хрватска), РК Растимо из Новог Сада (Србија),, РК Младост ТСК из Темерина (Србија) и РК Јединство 2015 из Брчког (БиХ).

У годишту момака рођених 2004 и млађих учешће на Турниру ће узети екипе: РК Слога из Прњавора (БиХ), РК Бијељина из Бијељине (БиХ), РК Беране из Берана (Црна Гора), РК Растимо из Новог Сада (Србија), РК Дубочица 54 из Лесковца (Србија) и РК Јединство 2015 из Брчког (БиХ).

Надамо се лијепом рукометном викенду у Брчком и позивамо све љубитеље рукомета да својим присуством подрже ове младе момке међу којима се многи већ налазе на списковима репрезентација својих држава. Турнир ће судити интернационалне судије из Србије и Хрватске.

Тачан распоред и сатница одигравања утакмица ће бити објављен у сриједу, 04.09.2019.

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime