Брчко: Аутом ударио двојицу ученика и побјегао са мјеста незгоде

Возач “шкоде” чији идентитет још није саопштен налетио је синоћ око 19:00 часова на двојицу средњошколаца који су прелазили улицу код главне аутобуске станице у Брчком.

Ученици су превезени у Ургентни центар гдје им је указана љекарска помоћ, а према првим информацијама, прошли су са лакшим повредама.

Према изјавама очевидаца, возач је био у бјекству пошто је претходно ударио аутомобил марке пасат, па је покушао да побјегне са мјеста незгоде.

Очевици тврде да је возач “шкоде” и након што је ударио у ученике наставио бјекство, али је при покушају наглог скретања у споредну улицу у којој станује, ударио у зид зграде и ту се зауставио, око 300 метара након друге незгоде. Аутомобил је оставио на улици, а он је побјегао у свој стан, гдје се закључао. Када је полиција стигла, он им није хтио да отвори врата, након чега је услиједило преговарање које је трајало дуже од једног часа.

Нешто прије 22:00 часа, под још увијек непознатим околностима младић се предао полицији.

Цијела драма на Новом Брчком одвијала се пред очима бројних становника који су негодовали због пребрзе вожње у том дијелу града.

Они тврде да су од надлежних тражили у више наврата да се поставе успоривачи, али да још нико није то учинио.

Очекује се да ће се већ данас о овом случају огласити полиција са више детаља.

 

 

 

 

(rtvhit.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime