Брчко: 20 дана нас дијели од великог спортског спектакла у нашем граду

Млада екипа плесног клуба Мамбо из Брчког након прошлогодишњег засигурно највећег спортског догађаја и  великог спектакла који је уприличила у нашем граду када је организовала први WDSF World Open Brcko Championship са учесницима из 31 државе крупним корацима иде према дугом WDSF World Open Brcko Championship турниру у латино америчким и стандардним плесовима који ће се у нашем граду одржати 20. јула 2019 године у спортској дворани Гимназије у Брчком.

Организатори очекују долазак учесника из више од 30 држава свијета и припремају заиста нешто по чему наш град већ постаје препознатљив на спортској мапи свијета.

Оно по чему су јединствени у свијету, а то је бесплатан улаз за публику, учиниће још гламурознијим овај догађај јер ће наши суграђани имати прилику да бесплатно са трибина посматрају сам крем овог спорта јер организатори најављују долазак великог број учесника и велики број врхунских спортско плесних парова који су рангирани у топ 20 на свјетског ранг листи.

Оно што посебно истичу за публику је да не брину за врућине, јер ће спортска дворана Гимназије за ту прилику бити климатизована и потпуно ће промијенити свој изглед врхунском сценографијом.

На Вама је само да дођете, препустите се уживању и подржите све парове а посебнно домаће плесне парове, чланове ПК Мамбо Брчко Ђакомо Лазарини – Мишел Назаренус и Живојин Сувајац и Исидора Цвијетић који ће се пуноправно борити за што бољи пласман.

Видимо се 20 Јула у Брчком!

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime